Stres

Predihajmo stres

Se vam je v službenem okolju že kdaj pojavil nenadni občutek napetosti in tesnobe zaradi prevelike količine delovnih nalog? Ste v tistem trenutku opazili, kako sta vaše telo in dih na to reagirala? Na stres se lahko odzovemo pozitivno ali negativno. Ko se odzovemo negativno in psihološki stres traja predlogo, lahko s tem blokiramo v tudi pretok življenjske energije v telesu. Mišice postanejo napete, poveča se pretok adrenalina in telo se zakrči. Je to res naše naravno stanje? Podpira takšno delovanje našo sproščenost in dobro počutje v telesu čez dan?

Stres je obvladljiv

Naravno stanje telesa in uma je usklajenost. Dobro počutje in odprt pretok življenjske energije nam omogoča, da se z vsakodnevnimi izzivi soočamo umirjeno. Življenjske situacije, ki se nam zdijo zapletene vsebujejo enostavne rešitve. Orodje za sproščenost je v nas samih. Dih je prvi korak, ki naravno obnovi življenjsko energijo in nas poveže z našim notranjim delovanjem. Samo ozavestiti ga je treba.

Vstopimo v sproščenost

Energijska tehnika za dvig življenjske energije, uravnovesi pritok življenjske energije. Proces obnove telesa se prične od znotraj. Vrneta se volja in zagon za delovanje v vsakdanjem življenju.

Kaj lahko storimo sami, da po obravnavi podpremo učinek

V sklopu individualne obravnave, vam lahko pokažemo tudi konkretne vaje, s katermi se lahko sami sprostite in umirite dihanje.

Podobne storitve

Energijska samopomoč
Energijski tretma
Refleksoterapija & Metamorfna tehnika
Čakre

Energijske vaje