MOBIUSVITA

Začetki ustvarjalnosti

Marjana Romanović org. poslovanja v velneški dejavnosti in fotografinja, ki stoji za MOBIUSVITA s.p. z 20 – letno prakso na področju fotografiranja in desetletnim posvečanjem področju dobrega počutja in ustvarjanja. Po uspešno končani Srednji šoli za oblikovanje in fotografijo – smer modni oblikovalec, v Ljubljani so se na področju fotografiranja prepletala  sodelovanja z večjimi slovenskimi revijalnimi hišami in podjetji. Tako so se širila obzorja in  neskončne možnosti, kar je tudi slogan MOBIUSVITE.

Svet fotografije in medijev

Pri fotografskem delu deluje z občutkom in individualnim pristopom, pri čemer se razvija dialog s portretirancem oz naročnikom. Kot orodje jo spremlja fokus na naravno in sproščeno izražanje in gibanje. In vedno znova jo navdihnejo na novo prihajajoči projekti in ustvarjalnost. Fotografiranje ji ponuja širok spekter izražanja iz različnih fotografskih področij: lifestayle, portretno fotografiranje, fotografiranje izdelkov, ambientalno fotografiranje, fotografiranje in stiliranje hrane …

Velnes, fotografiranje in dekor se združijo

Sčasoma je uspešno opravila NPK za refleksoterapevtko. Sledila so dolgoletna učenja, izobraževanja in praksa na področju energijskega delovanja pri Suzani Landripet dr. med. za energoterapevta. Vse znanja in praksa so se združevala in zaobjela z uspešno zaključenim študijem Velnesa in pridobila je naziv – organizatorka poslovanja v velneški dejavnosti. Vse to je predstavljalo dobro odskočno desko in povezalo njeno delovanje v širšo zgodbo. Od fotografskega pogleda zunanjega sveta je prešla, v notranji svet energije in dobrega počutja. Sledili so dekorativni izdelki, ki so dodali noto Art Dekor in delovanje z raznovrstnimi tekstilnimi materiali in handmade tehnikami. V neskončnih možnostih so se tako povezala področja dobrega počutja, energije in ustvarjalnosti.

Cilj in vizija

MOBIUSVITA predstavlja prostor, kjer se srečajo dobro počutje in ustvarjalnost v neskončnih možnostih življenja. Strmi k ozaveščanju in prizadevanju, da sta dobro počutje in ustvarjalnost usklajena celota posameznikovega življenja.