Refleksoterapija & Metamorfna tehnika

Prebudimo naravni potenicial v sebi

V naravi je razumevanje življenjskega kroga, da ta ves čas teče in se spreminja v obliki preobrazbe ali metamorfoze. Ena od prispodob je metulj, ki prehaja skozi tri razvojne stopnje. V življenju človek prehaja skozi različne cikluse in preobrazbe. Vsak človek ima možnost, aktivirati svoje notranje potenciale, da si dvigne samozavest in prebudi ljubezen do sebe.

Metamorfna tehnika

Ustvarjalca metamorfne tehnike, Robert St. John in Gaston St. Pierr sta pri svojem delu spoznavala, da večina vzrokov duševnih in telesnih težav izvira tudi iz prenatalnega časa – časa, ki smo ga preživeli v maternici. V tem obdobju se oblikujejo tako telo kot osnovni vzorci našega mišljenja in delovanja. Nastajajoče bitje je povezano z materjo in čuti, kar čuti ona. Robert St. John je med delovanjem odkril, da so energijski vtisi prenatalnega časa zapisani v hrbtenici. Skupaj z Gastonom St. Pierrom, je oblikoval metamorfno tehniko. Metamorfna tehnika je enostavno in učinkovito orodje notranje transformacije in osebnega razvoja. Je nadgradnja refleksoterapije.

Izvajanje tehnike

V vsakem življenjskem obdobju človek potrebuje zagon, da uresniči svoj potencial. Tako je metamorfna tehnika primerna za vsakogar. Dobrobitna je za ljudi pod stresom, ki so pred večjimi odločitvami, za nosečnice, dojenčke, otroke in starejše ljudi. Primerna za vse starostne skupine. Na stranko deluje pomirjujoče. Terapevt metamorfne tehnike je zanjo le katalizator lastne težnje k očiščujočemu zdravljenju. Stranki daje varen prostor da je, kar je. Vse spremembe, ki se pojavijo v celoti izvirajo iz notranjosti klienta. Tehnika se izvaja na stopalih, dlaneh in glavi, kjer z nežnim kroženjem po refleksnih conah hrbtenice, aktiviramo energijski pretok. Na ta način z naravnim pristopom telo spodbujamo k notranjemu uravnavanju. Pri izvajanju tehnike ni kontraindikacij.

Metamorfna tehnika je priporočljiva

Za vse, ki si želijo pozitivne spremembe v življenju, za nosečnice in bodoče mamice, pri dojenčkih v primeru napetosti, ki običajno privede do krčev, joka in neprespanih noči, za vse, ki želijo osebno preobrazbo, dobrobitna je tudi za otroke, saj postanejo bolj samozavestni, odprti in sproščeni, pri starejših za boljše prilagajanje razmeram, sproščanje blokad, za bolj spreminjajoč odnos sebe…

Metamorfna tehnika lahko v človeku sproži naravne in spontane spremembe. Ko en posameznik spremeni življenjske navade, se te spremebe prenesejo tudi na družinske člane in okolico.

Podobne storitve

Energijska samopomoč
Energijski tretma
Čakre

Energijske vaje

Stres