Energijska samopomoč

Dobro počutje je način življenja. Je potencial, ki ga ima vsak človek, ki ga aktivira z zavestnim in aktivnim načinom življenja. Hkrati je pot k iskanju sreče in zadovoljstva. Energijska samopomoč in življenjska energija nas pri tem procesu podpirata. Energetska samopomoč združuje najnovejše znanstvene in tehnološke dosežke in je del energetske medicine ter povezuje tradicionalna znanja starodavnih velikih civilizacij in kultur. Je namenjena pridobivanju znanj ter prakticiranju energijskih vaj in tehnik, ki z zavestnim delovanjem pripomorejo k dobremu počutju.

Prisluhnimo sporočilom telesa

Da smo v dobri telesni in psihofizični kondiciji vemo po občutku, ko nismo utrujeni, imamo dober apetit, ko mirno zaspimo, se zbudimo brez težav, imamo jasne misli in dober smisel za humor. Današnji tempo življenja človeka večino časa usmerja tudi v mentalno razmišljanje. Z mnogih strani je obkrožen s številnimi informacijami, ki jih je treba predelati v hitrem času. Tako se znajde na eni strani tehtnice v mentalni obremenjenosti, na drugi želji po in razbremenitvi. Telo nam postopno sporoča kakšno je naše počutje.

 

In ali mu človek prisluhne? Ko človek čez dan s svojimi aktivnostmi porablja več energije, bi jo bilo temu primerno koristno tudi obnoviti. Eden od pristopov, ki aktivno podpre izboljšanje so individualni energijski tretmaji za polnjenje z življenjsko energijo.

Nekaj osnovnih znakov za prepoznavanje pomanjkanja energije:

občutek nenehne utrujenosti, občutek dolgotrajnega stresa, pretirane skrbi, tesnoba, različni strahovi, nezmožnost sprostitve, nespečnost, pomanjkanje samozavesti, nezmožnost postaviti se zase, občutek pomanjkanja življenjskega smisla, pesimizem, porušeno telesno zdravje, šibek imunski sistem, službene in poklicne težave, nezmožnost vzpostavitve skladnih medsebojnih odnosov…

Tretmaji za polnjenje z življenjsko energijo pomagajo pri:

vseh stanjih porušenega dobrega počutja, kronični utrujenosti, stresu, dolgotrajni utrujenosti in izgorelost telesa, stanjih po raznih operativnih posegih, poškodbah kot energijska podpora, težava z zanositvijo, nezmožnosti vzpostavitve skladnih partnerskih odnosov, finančnih težavah, službenih izzivih …

Učinki tretmaja:

pomirja in dvigne življenjsko energijo, ugodno vpliva na počutje, pospešuje odplavljanje strupov iz telesa (čez limfo, ledvice, črevesje, kožo) in s tem spodbuja čiščenje telesa, ugodno vpliva na naše odnose z drugimi in blaži hiperaktivnost, spodbuja delovanje imunskega sistema.

Podobne storitve

Energijski tretma
Refleksoterapija & Metamorfna tehnika
Čakre

Energijske vaje

Stres