Energijski tretma

Energijski terapevt kot prevodnik življenjske energije

Energijski tretmaji za dovajanje življenjske energije so namenjeni podpori telesa. Proces vzpostavljanja energijskega ravnovesja se prične na področju, kjer je primanjkljaj nastal. Od znotraj. Telo se s takšnim pristopom na naraven način regenerira. Mi pa vzpostavimo naravno povezavo z voljo in zagonom za delovanje.

Energijski terapevt posreduje stranki teoretično in praktično znanje. Nudi mu podporo, da se sam usposobi za prepoznavanje svojega energijskega delovanja, vzrokov pomanjkanja energije, razlogov za nastajanje motenj v počutju, je sposoben spreminjati slabe življenjske navade. Stranka si s tem ustvarja možnost za samopomoč. Tako se v okviru lastnega optimuma nauči, kako postati samostojna in neodvisna pri doseganju vseh življenjskih ciljev. Terapevt pri svojem delu uporablja nevtralno zemeljsko energijo imenovano Matrix.

Postopki in tehnike v energijski samopomoči niso kontraindiktivni nobeni veji zdravljenja.

Potek individualnega tretmaja

Poteka v 2 korakih:

prvi korak poteka v obliki pogovora, s katerim se ozavešča vzrok za nastalo počutje v
drugem se izvede potrebna energijska tehnika za usklajevanje energijskega pretoka življenjske energije. Individualni tretma traja 1 uro. Obisk je možen v živo ali online.

Podobne storitve

Energijska samopomoč
Refleksoterapija & Metamorfna tehnika
Čakre

Energijske vaje

Stres