Handmade

Personalizirana darila in dekor,
ki izražajo srčno pozornost in hvaležnost.

Storitev Art dekor vsebuje dekorativne izdelke v obliki izraznih figurc, ki so ročno izdelane. V obliki personaliziranega darila so primerne za vse življenjske priložnosti .

Storitev praznični dekor vsebuje ročno izdelane velikonočne pisanice s skrbno izbranimi  živahnimi barvami ter bombažnimi in svilnatimi prejicami.

Božično novoletne kroglice so ročno izdelane in so primerne za dekoracijo božično novoletnih praznikov ter druge dogodke kot so poroke, rojstni dan, prireditve, srečanja, zabave…

Unique design

Storitev “handmade decor” vsebuje  dekorativne izdelke in  izdelke v obliki izraznih figuric. Dekorativni program vsebuje: art dekor, velikonočne pisanice in novoletno-božični program. Vsak izdelek je ročno izdelan, unikaten s skrbno izbranimi materiali (les, žica, volna, prejice in različne vrste tekstilnih materialov). Izdelki niso primerni za ročno ali strojno pranje. 

 

Uporabnost dekorativnih izdelkov je večnamenska.  Primerni so kot dekoracija za različne življenjske priložnosti in dogodke. Kot dekorativni izdelki vnesejo prijetno, lahkotno in radostno energijo v prostor. Živahna barvitost teh pa vzpodbudi dobro razpoloženje. Navdih za izdelke najdem tudi v naravi. Vtise prenesem v živahne barvne odtenke in sledim teksturi skrbno izbranih materialov. Pri ustvarjanju se ravnam tudi po letnih časih.

Aktualno

Ročno izdelano * Handmade

Vsi izdelki so izdelani ročno.

Vsak izdelek je unikat

Vsak izdelek ni povesem enak drugemu ne v obliki ne barvni kombinaciji. So unikatni.

Izdelki po
naročilu

Pri izdelavi se posvetimo vašim željam in namembnosti izdelka.

Izdelano z ljubeznijo

Izdelki nastajajo v kreativnem okolju. Izdelavi se zbrano posvetimo.