PREDIHAJMO STRES

Naše telo naravno reagira

Se vam je v službenem okolju že kdaj sprožil nenaden občutek napetosti in tesnobe zaradi prevelike količine delovnih nalog? Ste v tistem trenutku opazili kako je vaše telo in dih na to reagiralo? Na stres se lahko odzovemo pozitivno ali negativno. Ko se odzovem negativno in psihološki stres traja predlogo, lahko na ta način blokiramo v telesu tudi pretok življenjske energije. Mišice postanejo napete, poveča se pretok adrenalina in telo se zakrči. Je to res naše naravno stanje? Podpira takšno delovanje našo sproščenost in dobro počutje v telesu skozi dan?

Stres je obvladljiv

Naravno stanje telesa in uma je usklajenost. Dobro počutje in odprt pretok življenjska energija nam omogoča, da se z vsakodnevnimi izzivi soočamo umirjeno. Življenjske situacije, ki se nam zdijo zapletene vsebujejo enostavne rešitve. Orodje za sproščenost pa je v nas samih. Dih je prvi korak, ki naravno obnovi življenjsko energijo in nas poveže z našim notranjim delovanjem. Samo ozavestiti ga je potrebno.

Vstopimo v sprostitev

Energetska tehnika za zmanjšanje stresa, uravnovesi in povrne primanjkljaj življenjske energije. Proces obnove telesa se prične od znotraj. Vrne se volja in zagon za delovanje v vsakdanjem življenju.

Kaj lahko sami storimo, da učinek po obravnavi podpremo

V sklopu individualne obravnave, se pokažejo tudi konkretne vaje, kako lahko sami sprostimo in umirimo svoje dihanje.