PREBUDIMO MODROST TELESA Z METAMORFNO TEHNIKO

Metamorfna tehnika je enostavna in učinkovita tehnika notranje transformacije in osebnega razvoja. Je nadgradnja refleksoterapije. Stvarilca metamorfne tehnike, Robert St. John in Gaston St. Pierr sta v ospredje same tehnike postavila refleksno območje hrbtenice in čas nosečnosti. Dogodki iz preteklosti so v energetski obliki lahko še vedno zapisani v nas. Z obdelavo con hrbtenice vzpodbudimo življenjsko energijo, ki je nosilka življenja. Kadar življenjska energija teče smo vitalni, ustvarjalni in se dobro počutimo.

Vaš prvi obisk

V vsakem življenjskem obdobju človek potrebuje zagon da uresniči svoj potencial. Tako je metamorfna tehnika primerna za vsakogar. Dobrobitna je za ljudi pod stresom, ki so pred večjimi odločitvami, za nosečnice, dojenčke, otroke in starejše ljudi. Primerna za vse starostne skupine. Na klienta deluje pomirjujoče. Praktik metamorfne tehnike je med samim izvajanje te le katalizator, ki aktivira klientovo življenjsko energijo. Pri klientu pa to sproži proces sprememb. Praktik se ne vpleta v proces, ne svetuje in ne usmerja. Vse spremembe, ki se pojavijo v celoti izvirajo iz notranjosti klienta.

Izvajanje tehnike

Tehnika se izvaja na stopalih, dlaneh in glavi, kjer z nežnim kroženjem po refleksnih conah hrbtenice, aktiviramo energijski pretok. Na ta način z naravnim pristopom telo spodbujamo k notranjemu uravnavanju. Pri samem izvajanju tehnike ni kontraindikacij.

Pozitivni učinki izvajanja

Izboljša se fizično in psihično počutje, lažje premagujete stres in vsakodnevne napore, prebudi se ponovni stik s stanjem sproščenosti in kreativnostjo, dvigne se volja in samozavest, izboljša se koncentracija ter pozitivno razmišljanje...

Metamorfna tehnika je priporočljiva:

za vse, ki si želijo pozitivne spremembe v življenju, za nosečnice in bodoče mamice, pri dojenčkih v primeru napetosti, ki običajno privede do krčev, joka in neprespanih noči, za vse, ki želijo osebno preobrazbo, dobrobitna je tudi za otroke, saj postanejo bolj samozavestni, odprti in sproščeni, pri starejših za boljše prilagajanje razmeram, sproščanje blokad, za bolj sprejemljiv odnos do samega sebe...

Metamorfna tehnika lahko v človeku sproži naravne in spontane spremembe. Ko en posameznik spremeni svoje življenjske navade se te dobro bitne spremembe prenesejo tudi na družinske člane in okolico.