ENERGETSKE VAJE

Energetske vaje

Živimo v dinamičnem času. Človek hiti iz enega opravka k drugemu. In ni naključje, da so zadovoljni, sproščeni in radostni ljudje zdravi in močni. Energetske vaje za dvig življenjske energije so eden od načinov, da prekomerne energetske porabe obrnemo v plus.

Življenska energija temeljena energija za naše telo

V zgodovini človeštva pa vse do danes so mnoge kulture razvijale esenco življenjske energije. Razlaga in poimenovanje te je vse do danes ostala živeča skozi različne kulture. V Indiji njeno esenco poimenujejo Prana, na Japonskem Ki, Kitajskem Chi. Življenjska energije, ki se nahaja globoko v Zemlji je nizke frekvence in je osnovna energija za naše fizično telo in energetska telesa. V naše telo vstopa skozi stopala in se tako razširi po celem telesu. Ko smo napolnjeni z življensko energijo imamo občutek ozemljenosti, notranjega miru in dobro se počutimo.

Okrepimo delovanje prvega energetskega centra in pretok življenske energije

Dinamični življenski dogotki potekajo dostikrat hitro v naglici in spotoma. Kadar nam primankuje življenske energije se pogosto počutimo utrujeno. Čez dan porabljamo energijo za različne dnevne dejavnosti. V večernem je čas počitka in energija v nas naj bi se obnavljala. Da ohranimo ustrezno raven življenske energije je za začetek potrebno okrepiti in aktivirati delovanje prve čakre. Aktiviramo pa ga lahko tudi s preporstimi energetskimi vajami. Za izvajanje vaj ni potrebno nobeno predhodno predznanje, da bi jih osvojili. Potrebna je želja po izboljšanju in volja za delovanje.

Dvig življenjske energije s pomočjo energijskih vaj

Energijske vaje za dovajanje življenjske energije so telesne vaje, ki so primerne za vsakogar. So preproste vaje, ki se osvojijo v kratkem času.

Kdaj vaje izvajamo

Najprimernejši čas za izvajanje vaj je jutranji čas pred dnevnimi obveznostmi. Takrat se naš telesni bioritem prebudi in dobrobitno je telo energetsko napolniti. Tako z novim dodatkom energije, obveznosti skozi dan opravimo lažje.