BLOKADE

Blokade

Energetske blokade

Sodoben način življenja, službene preobremenjenosti in hitenje dostikrat jemljejo energijo. Emocionalno to doživljamo kot notranje nezadovoljstvo in občutek izčrpanosti. Telo se odziva in je v krču. Prepoznate ta občutek?

Vzrok za energetske blokade

Blokade so energetski zastoji v pretoku energije. Blokiran pretok začnemo premikati v trenutku, ko je del nas, ki je obtičal pripravljen za preobrat. Je trenutek, ki jasno stoji pred nami. Enostavno vemo. “Tako več ne gre naprej”. Emocije kot so strah, žalost, jeza in skrbi so lahko eden od vzrokov blokirane energije. In tu je energija, ki je del nas, vendar je ne uporabljamo učinkovito. Ker je obstala. Ozaveščanje takšnega trenutka je radosten trenutek. Do sedaj se je energija porabljala za izgovor, da ni primeren čas za spremembo. V trenutku, ko uvidimo nov namen, ozavestimo emocije, ki so splavale na površje ter spoznamo zakaj se nam to dogaja, stoji pred nami korak k izboljšavi.

Vpliv energetskih blokad na življenje

Občutek, da stojite dalj časa na mestu, nemotiviranosti in ponavljajoča utrujenost, pogled na življenje, da je ves čas borba, vlaganje v posel, vendar uspeh ne prihaja... Ko pride do energetskega padca in smo ozavestili naše navade in ne znamo ali ne zmoremo narediti korak naprej, je priporočljivo poiskati strokovno podporo. Da se zastalo in blokirano energijo premakne v obtok.

Vrata do dobrega počutja so vedno odprta

S tehniko za odpravljanje energetskih blokad pristopimo postopno in ozaveščeno. Ko energetski zastoj ozavestimo je del naše energije pripravljen, da ga ponovno vrnemo k sebi. Pozitivna odločitev je vedno prvi korak do spremembe. Odločitev, da delamo tisto, kar je dobro za nas ima pozitiven vpliv. S takšnimi odločitvami spreminjamo navade in prihajajoče okoliščine v našem življenju. Ko ozavestimo slabe navade začnemo izločati tisto kar ni doro za nas. Tako naredimo nov prostor za vse tisto, kar nam daje napredek in rast.